About БългарияП.П. За основа на този монолог са използвани части от “Капиталът” на Карл Маркс. Една книга, която би било добре всеки да прочете.

Защо да е задължително държавата да регулира доходите на гражданите, данъците които плащат, но да не може да стори същото относно лихвите на банките?

Разбира се, и по отношение на водата има редица икономически изгоди, които се явяват второстепенни последици от първостепенно значение. Например, вие можете да развиете бизнес с бутилирана вода от зоните на фракинга, която да продавате на световните пазари, изтъквайки нейната животворна сила.

Друго, което бих искал да добавя, е че този доклад не е направен с политически цели, но може да бъде използван за политически цели, особено след като стана публично достояние. Така че това са две различни неща.

За съжаление в това положение се намира почти цялото българско общество. Страхът, че ще изгуби и малките възможности за задоволяване на първичните си нужди, е превърнал българина в безропотна машина, възприемаща наготово всичко, което й се спуска като поглед върху действителността. Българинът не би посмял да се защити, дори когато чувства, че е обект на несправедливо отношение, на безобразна експлоатация, на нагло и перверзно отношение към човешката му същност. И цялото това потъпкване на човешкото в себе си е в резултат на страха – страхът, че не ще може да се наяде, облече, че ще остане без подслон, че ще пострада семейството му.

Затова аз като разказвач, съм длъжен да ви забраня да четете написаното по-долу, но ще го напиша за да не ме обвинят разни псевдо-демократи, че нарушавам свободата на словото:

Във връзка с отпътуването си от България посланикът на САЩ Джеймс Уорлик разпространи прощално обръщение към българския, народ, в което му благодари за гостоприемството и трезвите политически решения, подкрепящи общите интереси на двете страни. Препубликуваме обръщението изцяло:

Вие не сте и не бихте могли да бъдете българи. Защото за да се наричаш българин, не е достатъчно само да се облягаш на гени, а да имаш дух, воля, сила. Не само да каканижеш имена на исторически личности и герои, а да подражаваш на постъпките им, да следваш идеите им, да осъществяваш мечтите им за България.

П-П: Лично на запитването на оркестър “Климатик” за ползване на правителствения Еърбъс по повод турнето по представянето на новия им албум “Ромска интеграция” ги уведомяваме, че тъй като тяхното искане влиза в графа спешни по т.

Защо ги няма? Защото са глупави и не виждат всички предимства, които вашите управляващи ви втълпяват, че имате? Или има нещо друго? Това е „другото”, изложено в нашият доклад. На кого вярвате – на реалността, на очите и портфейлите си или на приказките на управляващите? С главите си ли мислите или с телевизорите си?

Бедните са нашето богатство. Из check here “Залезът на капитала”

По-голямата част от отпуснатите средства са използвани за прякото включване на ромите в изграждането на демократичните устои на държавата чрез активизиране участието им в изборните процеси. Благодарение на ДМС-и (допълнително материално стимулиране) постигнахме нечуваните резултати от стопроцентова ромска активност както на местните, така и президентските избори.

Докато тези проекти, обаче, бъдат осъществени, ние ви уверяваме, че ще ви подпомогнем, като започнем сондиране и добив на шистов газ в Южна Добруджа. Радостен съм да ви уведомя, че след последното скърцане със зъби на вашето правителство то дойде на себе си и в момента работи усилено по отмяната на глупавия мораториум, който наложи, и който – всички знаем – бе едно ужасно недоразумение.

”Напоследък сред нас, британците, стана мода да си купуваме имоти в България. От една страна, наистина красивата природа, за каквато ние тук можем само да мечтаем, и от друга, ниските цени на селските къщи, както и примамливите оферти на имоти в затворени комплекси накланяха везните в полза на решението за една такава – на пръв поглед изгодна – сделка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *